Udlejning

Standvægge til små som store messearrangementer.

Standvægge

Går du med planer om at arrangere en messe, men mangler en samarbejdspartner med
stor erfaring og et solidt lager af standvægge, lys, strøm, så kan vi hjælpe.

Vi udlejer standvægge, håndterer dem samt det tilbehør du måtte have brug for så som belysning, strøm, borde og stole. Vi køre i alle dele af landet, du skal blot have lokalerne.

Standsystemer

Fleksibilitet er uden tvivl det bedst dækkende ord for vort standsystem. Det er lige så enkelt som at bygge med Legoklodser. Grundmodulet er ca. 1 m. bred og 2,5 m. høj, herefter bygger man lige ud, i 90 eller 45 grader så langt der er behov for det, eller måske også i højden.

Vægsystemet består af to aluminium søjler med en top og en bund sarg, hvor imellem der monteres en 3 mm. mdf- plade, med hvid plastfolie på begge sider. På pladen er det muligt at opklæbe plakater, prints og billeder, ved hjælp af speciel aftagelig dobbelt klæbende tape.

Til systemet findes et hav af tilbehør som dækker mange behov. Systemet er velegnet til: fritstående messestande, sammenhængende stande og mini messer, som Poster Board eller skillevægge.

Printvægge med det helt rigtige professionelle snit.

Printvægge

Skal du deltage på en messe og vil gerne have en stand med et professionelt look, uden at skulle investere en masse penge og lagerplads til nyt stand- materialer. Så er printvægs løsningen måske lige det rette for dig.

Du køber printet, og lejer væg- rammerne af os. Vi tager os af det praktiske, så du kan bruge tiden på at tage dig af dine kunder.

Til højre er vist nogle mål og muligheder på hvordan din stand kan opbygges. Er det en løsning for dig, så lad os tage en snak om dine messe ønsker.

Tilbehør

Til standsystemet findes en lang række tilbehør, som kan vælges til efter behov. I gennem tiden har nogle kunder udfordret os med specielle behov, som vi har løst med at fremstillet tilbehør til opgaven. Se mulighederne for tilbehør her